Chceš niečo pre seba urobiť, ale stále niečo hľadáš a sám nevieš čo?
Chceš spoznať nových ľudí, zlepšiť sa v cudzom jazyku, cestovať a zažiť, čo si ešte nezažil?

Pridaj sa k ESN a hodnotne vyplň popri štúdiu svoj voľný čas,  vylepši si svoje organizačné a komunikačné schopnosti a zvýš si tak svoje šance pri hľadaní práce po ukončení štúdia! ESN alebo Erasmus Student Network je najväčšia študentská organizácií v Európe. ESN zastupuje viac ako 15 000 dobrovoľníkov z viac ako 530 lokálnych organizácií v 41 krajinách Európy pomáhajúcich 350 000 výmenným študentom ročne.

Kto sme? Vo väčšine prípadov tvoria naše rady študenti, ktorí sa vrátili zo svojho pobytu v zahraničí cez mobilitné programy (Erasmus+, Mundus, Erasmus stáž...) a svoj tzv. „Post Erasmus syndróm“ využívame na dobrovoľnícku činnosť, ktorou sa snažíme pomôcť zahraničným študentom, ktorí prišli práve k nám na Slovensko.

Čo robíme? Zastávame záujmy medzinárodných študentov, zlepšujeme integráciu medzinárodných študentov v novom prostredí, reprezentujeme ich práva a potreby, podávame informácie o zahraničných mobilitách, motivujeme domácich študentov k štúdiu v zahraničí, pomáhame domácim študentom integrovať sa po ich návrate z mobility, vážime si dobrovoľníctvo a aktivitu.

Hlavným cieľom našej sekcie je fungujúci "buddy" (mentorský) systém, tiež organizujeme kultúrne večery, výlety, dobrovoľnícke aktivity a iné sociálne podujatia. Naši členovia sú vždy pripravení pomôcť.

Ak už vieš, že toto je pre teba to pravé orechové, vyplň prihlášku pre nového člena:
-> https://sua.esn.sk/join-us

Ak stále váhaš, napíš nám a radi zodpovieme na tvoje otázky na sua.vice-president@esn.sk alebo nám napíš na nižšie uvedenú Faceboovú stránku :)

A sleduj nás na facebooku
-> https://www.facebook.com/ESNsuaNitra/

alebo na Instagrame:
-> https://www.instagram.com/esn_sua/

Vyfarbi si budúcnosť!
My sme svoj osud už našli, nájdeš ho aj ty? :)